Endelig på norsk (igjen!)

Hei! Det er lenge siden jeg bestemte meg for å ha denne siden både på norsk og engelsk. Det viste seg snart å bli uhorvelige mengder med dobbeltarbeid og etter at jeg installerte WordPress, nesten uoverkommelige tekniske vanskeligheter.

Det siste er nå løst, og to versjoner av hjemmesiden min lever endelig fredelig side ved side. Den norske versjonen er nå fullt funksjonell! For alle linker som fungerer på engelsk kan du nå slenge på no. helt i begynnelsen, for eksempel http://no.laurelindon.com/photography/

Før du sier noe mer (“men det er jo på engelsk jo!”) — joda, det er sant det. For det blir fortsatt en del dobbeltarbeid. Mesteparten av bloggen kommer _alltid_ til å være på engelsk, men en og annen post på norsk blir det nok. I tillegg jobber jeg med å oversette menyer og statiske (faste) sider.

Så hvis du er mer komfortabel med norsk enn engelsk er det alltid bedre å gå til no.laurelindon.com :)

-Bjornar